Over ons > Over ons

Het verhaal achter Flits&Fun

Flits&Fun is ontstaan vanuit Foto Verschoore Vlissingen, een bedrijf wat zich sinds 1919 specialiseert op het gebied van portretfotografie.

Geschiedenis

Flits&Fun is ontstaan vanuit Foto Verschoore Vlissingen, een bedrijf wat zich sinds 1919 specialiseert op het gebied van portretfotografie.

De fotostudio van Foto Verschoore Vlissingen, Studio 1919, staat sinds de oprichting garant voor kwaliteit en professionaliteit op het gebied van bedrijfsfotografie, portretfoto's en bruidsreportages. Om studiofotografie voor kinderen toegankelijker te maken hebben wij een speciale kinderstudio ontwikkeld. Daarnaast specialiseren wij ons ook op het gebied van schoolfotografie en brengen wij de kwaliteit van de studio naar school toe!

De kinderstudio in Vlissingen is toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar voor een aantrekkelijke prijs.

 

Visie over schoolfotografie

Een belangrijk deel van onze visie over schoolfotografie is de samenwerking tussen Flits&Fun en de scholen. Wij zijn voortdurend in contact met scholen en ouders om onze diensten nog beter te maken! Zo zijn wij zeer actief op Social Media en werken wij met enquete's zodat wij continu feedback krijgen op onze foto's. Dit zorgt er voor dat onze foto's fris, spontaan en vernieuwend blijven.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de kinderen naar hun zin hebben als ze op de foto komen! Onze fotografen vinden het simpelweg ontzettend leuk om kinderen op de foto te zetten, en dat zie je!

 


Diensten

Flits&Fun heeft meerdere diensten en pakketten voor de studiofoto's en de schoolfoto's. Wilt u meer informatie over onze schoolfotografie, kijk dan op onze informatiepagina's of gebruik de checklist voor de intake!

CHECKLIST INVULLEN