Schoolfotografie > Basisscholen

Basisscholen

Niet alleen de kinderen maar ook de ouders van basisschoolleerlingen kijken altijd uit naar de schoolfoto’s. In het basisonderwijs is schoolfotografie echt een traditie. Onze werkwijze houdt hier rekening mee, maar probeert daarnaast ook te vernieuwen.

Werkwijze

Met behulp van de leerlingenlijst die wij opvragen, printen we voor ieder kind een persoonlijke brief met inloggegevens. Zodra wij de foto’s hebben gemaakt en verwerkt, kunt u de brieven meegeven aan de ouders.

Makkelijk online bestellen

Via de bestelmodule op onze website kunnen ouders een schoolfotopakket, losse prints of een canvas bestellen. Onze bestelmodule geeft ouders verder de mogelijkheid om familie en vrienden uit te nodigen om de foto’s te bekijken. Zo kunnen ook opa en oma dezelfde dag de schoolfoto’s bekijken! Wanneer er vragen zijn tijdens het bestellen zijn wij van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via mail.


Levertijd en kwaliteit

Flits&Fun verwerkt en produceert bijna al haar producten zelf. Hierdoor hebben wij 100% controle op de kwaliteit en kunnen wij snel leveren.

Samenwerking met school

Wij kunnen enkel tot een goed resultaat komen als de samenwerking met uw school goed verloopt. We evalueren graag de schoolfoto’s en staan altijd open voor nieuwe ideeën.