Schoolfotografie > Middelbare Scholen

Schoolfoto's Voortgezet Onderwijs

Schoolfoto's van deze tijd!

Werkwijze

Op de middelbare school zijn het de leerlingen die het meest kritisch zijn op de schoolfoto’s. De foto’s worden vaak gebruikt op social media zoals facebook en twitter en moeten dus 100% in orde zijn. De stijl foto’s die wij op middelbare scholen gebruiken, voldoet aan deze wensen. We beginnen met een standaard schoolfotopose en voegen daar een trendy pose aan toe.

 

Voordat we de foto’s komen maken vragen we eerst een leerlingenlijst op. Deze verwerken we tot persoonlijke inlogbrieven die school aan de leerlingen kan meegeven zodra wij alle foto’s hebben verwerkt. Omdat de schooladministratie vaak op korte termijn per leerling een digitaal bestand nodig heeft proberen wij dit in één week te realiseren. Dit geldt tevens voor de overzichtskaarten per klas voor de leraren.

Bestellen en assortiment

Zodra de leerlingen/ouders ingelogd zijn, hebben ze de mogelijkheid om een fotopakket (vanaf €9,95) te bestellen, losse foto’s (vanaf €4,50), een canvas of een fotogeschenk. Het delen van foto’s hoort helemaal bij deze tijd. Onze bestelmodule stelt de leerlingen in staat hun vrienden en familie uit te nodigen om de foto’s te gaan bekijken.

Bestellen

Levertijd en kwaliteit

Omdat wij bijna alles in eigen beheer produceren hebben wij de kwaliteit volledig onder controle en is de levertijd kort. Een fotobestelling is twee dagen later al klaar!

Samenwerking met school

Wij kunnen enkel tot een goed resultaat komen als de samenwerking met uw school goed verloopt. We evalueren graag de schoolfoto’s en staan altijd open voor nieuwe ideeën.